Tikilluarit - Velkommen til my arctic bakery
Det arktiske i my arctic bakery består i alt sin enkelthed i at jeg bor i Nuuk - en arktisk hovedstad og så elsker jeg bare at bage og lave søde ting og sager.
Det arktiske i my arctic bakery består i alt sin enkelthed i at jeg bor i Nuuk - en arktisk hovedstad og så elsker jeg bare at bage og lave søde ting og sager.
Her vil jeg dele opskrifter på masser af brød, kager og andre søde sager. Jeg finder min inspiration mange steder og sommetider lave mine helt egne lækkerier. Hvem ved om der sniger sige en arktisk specialitet ind her og der.
Det er ikke her du finder stærke ideologier om kulhydrater, gluten, minimælk eller økologi. Jeg vil selvfølgelig ikke udelukke, at der sniger sig en enkelt opskrift ind med øko - minimælk og skyr fra slanke køer, men langt det meste vil indeholde fuldfed fløde fra gavmilde køer og masser af smør og ikke mindst sukker! Det er bare det der smager bedst! Når det er sagt så bor jeg på Grønland hvor en liter fly-frisk mælk koster knapt 50 kr så de fleste af mine opskrifter med mælk laver jeg alligevel med langtidsholdbar mælk.
Altså med mindre det er flødeskum til lagkager - her ofre jeg gerne 40kr for en halv liter dansk frisk piskefløde.
Denne blog har tidligere heddet is og søde sager og handlede primært om is. Jeg elsker is og har stadig store drømme i den retning. Dog må jeg indse at den blog har ligget stille lidt for længe så derfor blev det til - my arctic bakery i stedet. Så må vi se hvad fremtiden byder på.
Når jeg ikke forkæler min familie og venner med kager og søde sager, arbejder jeg som Specialkonsulent på Nuuk Affaldscenter hvor jeg arbejder indenfor affalds- og miljøområdet.
Men nok om det - nu skal der bages.
Takuss - Vi ses!
Altså med mindre det er flødeskum til lagkager - her ofre jeg gerne 40kr for en halv liter dansk frisk piskefløde.
Denne blog har tidligere heddet is og søde sager og handlede primært om is. Jeg elsker is og har stadig store drømme i den retning. Dog må jeg indse at den blog har ligget stille lidt for længe så derfor blev det til - my arctic bakery i stedet. Så må vi se hvad fremtiden byder på.
Når jeg ikke forkæler min familie og venner med kager og søde sager, arbejder jeg som Specialkonsulent på Nuuk Affaldscenter hvor jeg arbejder indenfor affalds- og miljøområdet.
Men nok om det - nu skal der bages.
Takuss - Vi ses!
Kærlig hilsen
Mia
Kommentarer
Send en kommentar